Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@17:06:39 GMT

خبرهایی خوش از پروژه "شهر سلول" کرج در سال جاری

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۹۴۹۸

خبرهایی خوش از پروژه 'شهر سلول' کرج در سال جاری

مدیر امور پژوهشی دانشگاه خوارزمی با اشاره به این‌که انتظار پیشرفت بیشتری در خروجی‌های کیفی و کمی پژوهشی دانشگاه داشته‌اند، توضیح داد: طبق بررسی‌ها با وجود این‌که خروجی‌های دانشگاه، در دوران کرونا هم رشد داشته، ولی این رشد با تصورات ما مقداری متفاوت بود. بااین‌حال بخشی از انتظارات ما برآورده شده است.

دکتر روزبه جوادکلباسی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، به برنامه دانشگاه خوارزمی برای افزایش کمی و کیفی خروجی‌های پژوهشی اشاره کرد و گفت: از سه سال گذشته ما انواع شیوه‌نامه‌ها و مصوبات را به‌ویژه برای بخش‌های تشویقی و حمایتی تدوین کردیم و نیاز به زمان برای برداشت نتایج آن‌ها داشتیم؛ ولی متأسفانه زمان برداشت نتایج اقدامات ما با کرونا مصادف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما انتظار پیشرفت بیشتری در خروجی‌های کیفی و کمی پژوهشی دانشگاه داشتیم. طبق بررسی‌ها با وجود این‌که خروجی‌های دانشگاه، در دوران کرونا هم رشد داشته ولی این رشد با تصورات ما مقداری متفاوت بود. بااین‌حال بخشی از انتظارات ما برآورده شده است.

بهبود ۱۰ پله‌ای رتبه پژوهشی دانشگاه خوارزمی

مدیر امور پژوهشی دانشگاه خوارزمی به رشد ۱۰ پله‌ای این دانشگاه در رتبه‌بندی پایگاه ISC اشاره کرد و گفت: رتبه پژوهشی ما ۱۰ پله بهبود پیدا کرد و در بین دانشگاه‌های جامع کشور از رتبه ۲۵ در پژوهش به رتبه ۱۵ رسیدیم و این نشان می‌دهد که در دوران کرونا دانشگاه رشد داشته است.

جوادکلباسی در مورد تأثیر کرونا در بخش پژوهش دانشگاه گفت: بحث تاب‌آوری موضوع مهمی در دانشگاه‌ها است و بر اساس اتفاقات و مواردی که پیش می‌آید، دانشگاه‌ها باید پیش‌بینی‌هایی انجام دهند تا بتوانند شرایط را تغییر دهند. در دانشگاه خوارزمی این پیش‌بینی‌ها انجام شده بود و به واسطه تجربیاتی که در آموزش‌های آزاد داشتیم، بلافاصله سامانه برگزاری آنلاین جلسات و کلاس‌های مجازی، به کار گرفته شد. این موضوع باعث شد که در زمان تعطیلات یا دورکاری‌ها، ارتباطات همچنان حفظ شود.

وی ضمن اشاره به معایب احتمالی آموزش مجازی، مزایای آن را نیز تشریح کرد و ادامه داد: با وجود این سامانه‌ها، ارتباطات استادان راهنما و دانشجویان و ... در بسیاری از موارد امکان‌پذیر شد.

جوادکلباسی در مورد عملکرد فناورانه دانشگاه خوارزمی در سال ۱۴۰۰، توضیح داد: در سال گذشته بیش‌تر از ۵۰۰ نفر در شرکت‌های مرکز رشد دانشگاه مشغول به فعالیت شدند. ۱۰ محصول و شرکت دانش‌بنیان مجوز اخذ کردند. یک اختراع بین‌المللی ثبت شد و ۴۳ شرکت و ۴۰ هسته فناور در مرکز رشد استقرار داده شدند. در این دانشگاه، ۵۰ محصول فناوری توسعه داده شدند و در هفته پژوهش‌وفناوری سال ۱۴۰۰ با حضور دکتر خیرالدین؛ معاون فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شدند.

 پروژه «شهر سلول» در کرج کی آغاز می‌شود؟

وی ادامه داد: همچنین در بهمن‌ماه ۱۴۰۰، مرکز رشد این دانشگاه نیز در پردیس کرج به مساحت ۱۶۰۰ مترمربع با حضور دکتر ستاری؛ معاون علمی‌وفناوری رئیس‌جمهوری افتتاح شد. در این مراسم از ۳۵ محصول فناورانه رونمایی شد. بخشی از این دستاوردها مرهون حمایت‌های مالی معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری بود و بخش قابل ملاحظه‌ای از آن نیز با حمایت هیئت‌رئیسه و هیئت‌امنای دانشگاه اتفاق افتاد.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه خوارزمی با اشاره به پروژه «شهر سلول» این دانشگاه، گفت: ان‌شاءالله این پروژه در پردیس کرج با حمایت‌های معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری و با کمک شرکت‌های سرمایه‌گذار در حال آغاز است و امیدواریم خبر خوش آن را بتوانیم در سال ۱۴۰۱ اطلاع‌رسانی کنیم.

تدوین و به‌روزرسانی شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های پژوهشی

جوادکلباسی در خصوص اقدامات انجام‌شده در معاونت پژوهشی دانشگاه خوارزمی، به تدوین و به‌روزرسانی شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های پژوهشی اشاره کرد و توضیح داد: در این راستا بیش از ۱۲ شیوه‌نامه و دستورالعمل تدوین شده و به تصویب هیئت‌امنای دانشگاه رسیده است. تدوین شیوه‌نامه پژوهشگران پسادکتری و به‌روزرسانی شیوه‌نامه فرصت‌های مطالعاتی نمونه‌ای از این اقدامات هستند تا اعضای هیئت‌علمی بتوانند با توجه به شرایط گرانی سفر و... از آن استفاده کنند. همچنین در این راستا، شیوه‌نامه مأموریت‌های پژوهشی تابستانه اعضای هیئت‌علمی نیز به تصویب هیئت امنا رسید.

وی خاطرنشان کرد: همچنین آیین‌نامه‌هایی برای مأموریت پژوهشی خارج از کشور اعضای هیئت‌علمی تدوین و آیین‌نامه همایش‌های بین‌المللی نیز به‌روزرسانی شد. در نظر گرفتن پایه پژوهشی ویژه برای افرادی که پژوهش‌های کیفی خاص انجام می‌دهند، بازبینی کامل شیوه‌نامه تخصیص گرنت و تصویب آن، با تأکید بر حمایت از فعالیت‌های پژوهشی کاربردی، بنیادی و فناورانه و نیز ارتباطات پژوهشی بین‌المللی (در راستای دیپلماسی علمی)، افزایش حمایت مالی بیش از دو برابری از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی و ... نمونه‌های دیگری از حمایت‌ از پژوهش‌ها بود که در دانشگاه خوارزمی انجام شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شهر سلول ، دانشگاه خوارزمی ، کرونا در ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهر سلول دانشگاه خوارزمی کرونا در ایران پژوهشی دانشگاه خوارزمی شیوه نامه نامه ها شهر سلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۹۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، این سازمان سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی را با توجه به برنامه جهانی توسعه پایدار و یافتن راه حلهای قابل اجرا در مقابل چالشهای اصلی برگزار می‌کند.

زمینه های علمی مورد پذیرش

زیست فناوری و علوم پایه پزشکی

محیط زیست

علوم پایه

فناوری های شیمیایی

صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری. مهندسی مخابرات هوش مصنوعی و فناوری کوانتوم

فناوری نانو

مهندسی مکانیک

مهندسی مکاترونیک

مهندسی هوافضا مهندسی عمران

مدیریت آب کشاورزی و منابع طبیعی. مواد، متالورژی و انرژیهای نو. هنر. مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات

معماری و شهرسازی

مهندسی برق و کامپیوتر

محورهای پژوهشی

طرح های بنیادی

طرحهای کاربردی

طرحهای نوآوری و فناوری

برای شرح مبسوط زمینه های علمی مورد پذیرش و گرایشهای مرتبط به راهنمای شرکت در سی و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی و سومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی به نشانی https://ka.irost.org مراجعه نمایید.

سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران از تمام اساتید دانش پژوهان دانشجویان فناوران شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری مراکز، رشد شرکتهای دانش بنیان صاحبان صنایع و ... دعوت به شرکت و ارایه طرح مینماید.

متقاضیان می توانند تا پایان مهلت طرح های شاخص در بی اثر کردن تحریم‌ها ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی www.khwarizmi.ir نسبت به ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع جشنواره های خوارزمی - جشنواره بین المللی خوارزمی اقدام نمایند. مهلت ثبت نام الکترونیکی و ارسال طرح به دبیرخانه از اردیبهشت ۱۴۰۳ تا پایان مرداد ۱۴۰۳ است.

کد خبر 6098240

دیگر خبرها

  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی