Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خوارزمی کرج گفت: هنوز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نمی‌دانند نماینده یک کشور هستند نه فقط یک شهر؛ باید فکری به حال کشور کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حجت الاسلام و المسلمین سید‌محمد هاشمی، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خوارزمی کرج در مراسم روز دانشجو که ظهر امروز در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه روز دانشجو، روز شکوه و عظمت تفکرات جوان و ایده آل نگر و ایده آل خواه است، گفت: جوانان این مرز و بوم به ویژه اهالی معرفت باید با تلاش خود به اقتدار پرچم جمهوری اسلامی ایران کمک کنند و همواره آن را سرافراز نگهدارند تا زمینه های ظهور ولی الله اعظم (عج) فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خوارزمی کرج بیان کرد: امروز دانشجو باید از بحث مطالبه گری عبور کند و به بحث بایدآفرینی برسد زیرا در صورتی که مطالبه گری ها مستمر و مداوم‌ نباشد در حد مطالبه خواهد ماند و تبدیل به محصول نخواهد شد. بنابراین ساختارهای نظام‌ جمهوری اسلامی بر اساس بایدهای این تفکرات جوان برنامه ریزی می کند.

هاشمی عنوان کرد: باید مشاهده و دقت کرد که امروز دانشجویان چه خواسته هایی دارند؟ مجلسی را می خواهند که خاصیت داشته باشد یا نداشته باشد؟ نماینده فعال می خواهند یا مصلحت نگر؟ وکیل و وزیری را می خواهند که اداره کننده باشد یا تحول آفرین؟ در سیستم‌های دموکراسی، ساختارها باید بر اساس ایده آل‌های ذهن های فعال برنامه ریزی و بر اساس توانمندی‌ها حرکت کنند نه اینکه کمتر از توانمندی ها برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب که فرمودند کسی که نمی‌تواند مسؤولیتی را نپذیرد اذعان کرد: اینکه ما امروز همواره در سیستم های مدیریتی ناله کنیم که نداریم، نمی شود یا نمی توانیم، دردی را دوا نمی کند؛ اگر دانشگاه قصد دارد حرکت جامعی داشته باشد بسیاری از آیتم ها نیز باید حرکت کنند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خوارزمی کرج اذعان کرد: یکی از ایرادات فضای انتخابات ما این است که در مناظرات تلویزیونی که زمان انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود از ابتدا چهار نفر از آن ها پوچ هستند و تنها به منظور دفاع از کاندیدای دیگر آمده اند؛ در این شرایط مردم چگونه باید انتخاب کنند؟

هاشمی با بیان اینکه هنوز نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نمی‌دانند نماینده یک کشور هستند نه یک شهر، اذعان کرد: در دهه ۶۰ افراد با مدرک دیپلم هم می توانستند در انتخابات شرکت کنند اما امروز اکثریت مردم دارای مدرک فوق لیسانس هستند. چه سیستمی برای تصمیم ها طراحی شده است؟ لازم است گاهی دانشجویان با حضور در مجلس سطح نمایندگان را از نزدیک ببینند. باید فکری به حال کشور کرد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد گام دوم انقلاب افزود: در این دستور راهگشا مشخص شد که باید بایدساز باشیم و اگر درصدد به دست آوردن چیزی هستیم باید حرکت کنیم تا تصمیم عملی شود. کسانی که در مقابل «نیکسون‌»ها ایستادند و به شهادت رسیدند، هزینه دادند و از مردم انتظار دارند امروز تا جایی که می توانند مبارزه کنند و کوتاه نیایند و مقاومت یعنی همین. اگر در منطقه کوتاه می آمدیم امروز اصلا وجود نداشتیم.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خوارزمی کرج بیان کرد: نسل جوان امروز باید ذهن فعال و طراح و اراده مطالبه گر داشته باشد و مطالبات را به بایدها تبدیل کند و خود را به خواسته های کوچک گذرا محدود نکند. نگاه مقام معظم رهبری این است که باید بزرگ تر بنگریم. امام خمینی (ره) فرمودند: انقلاب ما یک انقلاب جهانی و برای مستضعفان است و مختص ایران نیست.

وی با بیان اینکه یکی از معضلات سیستم‌ مدیریتی ما این است که برای یک زمان محدود و کوتاه فکر می کنیم اذعان کرد: اگر تجارت کنید و یا هر شغل دیگری داشته باشید تا زمانی که جهانی فکر نکنید نمی توانید تجارت منطقه را فتح کنید. باید جهان شمول فکر کرد. اگر جوانان ما نگاه کلان داشته باشند بسیاری از تصمیمات را کنار می‌گذارند و از فکر خود برای تصمیمات بهتر استفاده می کنند و خداوند نیز به آن ها استقامت و پایداری عطا می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نمایندگان مجلس سید محمد هاشمی روز دانشجو فارس البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۳۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • برگزاری دومین یادواره شهدای مهرجرد در میبد
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری