Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه خوارزمی در دیدار با مدیران شهرداری کرج گفت: امروز در بحث توسعه دانشگاه مصمم هستیم و امیدواریم جمع مدیران دانشگاهی و شهری عامل توسعه و رشد فرهنگ باشد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی و جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه با رئیس سازمان قطار شهری کرج دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این دیدار، علی اصغر صلواتی، رئیس سازمان قطار شهری کرج طی اظهاراتی، راه اندازی مترو را بهترین راه حل برای سهولت تردد شهروندان دانست و گفت: همکاری متقابل بین دانشگاه و مجموعه شهرداری برای اجرای پروژه‌های مرتبط با مترو، مورد تأکید است.

صلواتی دانشگاه را جزو جدایی‌ناپذیر طرح‌های شهری دانست و افزود: حضور اساتید و خبرگان علمی در همه طرح‌ها لازم و پشتوانه علمی پروژه‌ها است.

رئیس سازمان قطار شهری کرج بیان کرد: درخصوص ضلع جنوبی دانشگاه خوارزمی که پیشنهاد شده بود به عنوان محل دپوی قطار شهری تعلق گیرد در پی بررسی‌های کارشناسی و تخصصی‌تر معلوم شد از لحاظ فنی این امر توجیه نداشته و ارتفاع سطح زمین دانشگاه تا محل مورد نظر بسیار متفاوت است و عملاً گزینه زمین دانشگاه خوارزمی در خصوص محل دپوی قطار شهری به اولویت‌های بسیار پایین و منتفی تبدیل شده و محل دیگری برای این امر در نظر گرفته شده است.

وی خطوط مترو برنامه ریزی شده در کرج را گامی در راستای پایین آوردن تردد‌های شهری با وسایل شخصی دانستند و گفتند در آینده مسافران روزانه بین کرج و تهران که حدود ۳۰۰ هزار نفر می‌شوند با فراغ حال تردد می‌کنند که مصرف انرژی کاهش و شرایط آزادسازی پارکینگ در تهران هم بهتر می‌شود.

در ادامه حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی توانمندی دانشگاه را بی نظیر دانسته و توان علمی و آزمایشگاهی دانشگاه را در خدمت مسائل مدیریتی و عملیاتی شهر یاد کرد و گفت: برگزاری این دیدار در مجموعه قطار شهری در ابتدا گامی برای همراهی و همکاری علمی و عملیاتی و تکلیفی شهروندی است و همچین فرصتی برای ارائه نظرات نو و کارشناسی شده استادان و نخبگان دانشگاه در طرح‌های شهری، فنی، حوزه اجتماعی، جامعه شناسی و اقتصادی است.

وی باز خوانی طرح دانشکده مترو را در شرایط کنونی مفید دانست و پیشنهاد کرد: با توجه به اینکه دانشگاه مجوز‌های مرتبط را در سنوات قبل پیگیری کرده بود امید است بتوان با حضور مسئولان امر و اساتید دانشگاه به نتایج خوبی برسیم.

رئیس دانشگاه خوارزمی اقدامات صورت گرفته در سنوات قبل را در قبال دانشگاه نامقبول خوانده و گفت: توقع می‌رفت مجموعه شهری و مدیران وقت دانشگاه بیشتر به سمت توسعه دانشگاه پیش می‌رفتند، کاری که امروز ما در بحث توسعه دانشگاه مصمم هستیم و امیدواریم آیندگان در خصوص ما قضاوتی خوب کنند که جمع ما عامل توسعه و رشد فرهنگ و علم و پژوهش در منطقه بوده ایم.

در بخش دیگری از این مراسم، محمد نبیونی، عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی و شورای اسلامی شهر کرج به ارائه توضیحاتی درخصوص طرح‌های بزرگ کرج پرداخت و گفت: سهم علمی دانشگاه در این طرح‌های ملی ناچیز است و امیدواریم با ورود استادان و نخبگان دانشگاهی، پشتوانه علمی و تحقیقات این پروژه‌ها تکمیل شود.

نبیونی گفت: در همه دنیا مجموعه مدیریت شهری در خدمت توسعه و رشد مراکز علمی است و همیشه کمک حال فضای علمی و پژوهشی بوده اند و ما هم در مجموعه مدیریت شهری به همین شکل عمل کردیم و سعی داریم حرکتی نو داشته باشیم و این حرکت با حضور بیشتر دانشگاهیان در بحث‌های شهری بهتر از پیش نمایان می‌شود.

در این دیدار مقرر شد ماهانه جلسات هم اندیشی در دانشگاه و مجموعه قطار شهری برای هر چه بیشتر نزدیک شدن مجموعه نظرات و همکاری‌های متقابل بین دو طرف برگزار شود.

در پایان حاضرین به همراه تیم عملیاتی از خطوط مترو حفاری شده بازدید کرده و اطلاعات خطوط توسط مسئولین به استحضار حاضرین رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی شهرداری کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، داروسازی یکی از پویاترین رشته‌های علمی و دانش محوراست که نقش بسزایی در ارتقای شاخص سلامت افراد دارد و از نوآوری به‌عنوان عصاره‌ حیات این صنعت می‌توان نام برد.

لیلا اسلامی اشلقی (کارشناس ارشد مدیریت اجرایی) به همراه عباس خمسه (استادیار گروه مدیریت صنعتی) در مقاله‌ای با عنوان «تاثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در صنایع دارویی» به این موضوع اشاره می‌کنند که مدیریت دانش با استفاده از فرایند یادگیری به توسعه و تکامل توانمندی‌های پویا می‌پردازد و خود نیز از توانمندی‌های پویا تاثیر پذیرفته و تقویت می‌شود و ماهیت انعطاف پذیری خود را حفظ می‌کند.

* ارتباط مدیریت دانش با پویایی سازمان

این نویسندگان در این پژوهش می‌نویسند: مدیریت دانش و توانمندی‌های پویا با یکدیگر تعامل و هم‌پوشانی دارند که عمدتا بر خلق دانش و اهداف بلند مدت شرکت متمرکز بوده و با پیکره‌بندی مجدد قابلیت‌ها و یکپارچه‌سازی آنها و ارایه راه حل‌های خاص و انعطاف‌پذیر، سازمان را قادر می‌سازد، خود را با محیط خارجی وفق داده و به مزیت رقابتی پایدار و عملکرد برتر دست یابد.

اسلامی و خمسه در ادامه به این مهم اشاره می‌کنند که فرایند‌های مدیریت دانش محرک توسعه، تکامل و استفاده از این قابلیت‌ها می‌باشند، اگر چه مباحث مختلف در مورد مزایای استفاده از مدیریت دانش وجود دارد و رابطه‌ی آن با نوآوری به شکل گسترده مورد تأیید واقع شده‌است، اما تعدادی از مطالعات ادعا می‌کنند که صرف هزینه‌های سیستم‌های مدیریت دانش، ممکن است بازده مطلوب را به ارمغان نیاورد.

* سازمان‌های پیشرو و ومدیریت دانش

دانش به یک منبع اقتصادی،حیاتی و مزیت رقابتی سازمان تبدیل شده‌است که خلق دانش، انتقال و تسهیم آن به راحتی صورت نمی‌پذیرد و به این دلیل دانش در قیاس با سایر منابع رقابتی سازمان از جایگاهی استراتژیک برخورداراست

این پژوهشگران می‌نویسند: چون سرمایه‌گذاری بر روی مدیریت دانش جهت ایجاد مزیت رقابتی نیاز به یک چارچوب تصمیم‌گیری روشن دارد، سازمان‌های پیشرو به سرمایه‌گذاری‌های سنگین بر فعالیت‌های بخش تحقیق و توسعه روی آورده‌اند.

این نویسندگان در این مقاله می‌گویند: اگرچه فعالیت‌های تحقیق و توسعه اثر مثبت بر روی ارزش افزوده‌ی صنایع دارد، اما هنوز زمینه‌ی بررسی بیشتر بر روی کشور‌های در حال توسعه وجود دارد.

در این پژوهش آمده است که پیتر دراکر (Peter Drucker) در کتاب خود با عنوان «مدیریت در زمان وقوع تحولی شگرف» در خصوص اهمیت دانش و نقش آن در عملکرد سازمان بیان نموده‌است که دانش یک منبع اقتصادی حیاتی و به تنها مزیت رقابتی بنگاه تبدیل شده‌است که خلق دانش، انتقال و تسهیم آن به راحتی صورت نمی‌پذیرد و به این دلیل دانش در قیاس با سایر منابع رقابتی سازمان از جایگاهی استراتژیک برخورداراست.

* تعریف مدیریت دانش در سازمان‌ها

در ادامه این پژوهش آمده است که مدیریت دانش، یعنی هویت دادن به فرایند‌های سازمانی که در جست و جوی ترکیب موثری از ظرفیت تکنولوژی اطلاعات در پردازش داده‌ها و اطلاعات از یک سو و ظرفیت خلاقیت و نوآوری افراد از طرف دیگر است.

این پژوهشگران در ادامه توضیح می‌دهند که کسب و شناسایی، انتشار، به کارگیری و ذخیره دانش به عنوان فرایند‌های مرکزی مدیریت دانش، تعیین شده‌اند و اکتساب دانش فرایندی اجتماعی است که میان افراد در داخل و خارج سازمان رخ می‌دهد، به‌طور مثال رقبا و مشتریان، تامین کنندگان خارجی دانش می‌باشند و دانش داخلی با استفاده از تجربه‌ی درون سازمان خلق می‌گردد مانند: فعالیت‌های تحقیق و توسعه؛ و از طریق تعامل با محیط بیرونی، نقش مهمی در فرایند نوآوری ایفا می‌کند.

 عملکرد نوآوری ترکیبی از موفقیت‌های کلی سازمان در نتیجه‌ تلاش‌های صورت گرفته در راستای ایجاد و بهبود و به کارگیری جنبه‌های مختلف نوآوری در سازمان است

به زعم این نویسندگان با توسعه‌ دانش درونی و تلفیق با دانش خارجی می‌توان از دانش جدید خلق شده به وسیله‌ی منابع موجود داخلی و خارجی استفاده نمود و یکپارچه‌سازی آن از طریق تعامل با محیط و سایر سازمان‌ها صورت می‌پذیرد، در نتیجه اگر دانش به شیوه‌هایی هدفمند مدیریت گردد منجر به عملکرد برتر می‌گردد.

* تعریف جامع از توانمندی‌های پویا 

از دیدگاه نویسندگان این پژوهش؛ توانمندی‌های پویا به معنای توانایی سازمان در یکپارچه‌سازی، ساختن و صورت‌بندی مجدد قابلیت‌های درونی و بیرونی برای مواجهه با تغییر سریع محیط اشاره نموده‌اند که توانمندی‌های پویا پایدارند و اگر به صورت گسسته با مجموعه‌ای از بحران‌ها سازگار شوند، توانمندی‌های پویا را به کار نگرفته‌اند.

در ادامه آمده است که این توانمندی‌ها تکاملی هستند و از طریق یادگیری سازمانی توسعه می‌یابند و توانمندی‌های پویا، فرایند‌های سازمانی هستند که موجب تغییر هدفمند منابع می‌شوند و به شرکت این امکان را میدهند که مجموعه‌ای از شیوه‌های خود را دوباره تنظیم کند تا آنها را با تغییرات محیطی سازگار کند.

در این مقاله توضیح می‌دهند که یافته‌های Jantunen و همکاران موید این موضوع است که هنگامی خروجی عملکرد مطلوب است که توانمندی‌های پویا با تغییرات سطح عملیاتی و تغییرات در مدیریت و شیوه‌ها با بازار هدف در تعامل باشد.

* تعریف عملکرد نوآوری در سازمان

به زعم این پژوهشگران عملکرد نوآوری ترکیبی از موفقیت‌های کلی سازمان در نتیجه‌ تلاش‌های صورت گرفته در راستای ایجاد و بهبود و به کارگیری جنبه‌های مختلف نوآوری در سازمان است، بدین ترتیب شاخص‌های غیر مالی عملکرد، تحت تأثیر مدیریت دانش قرار می‌گیرد و، اما باید گفت که درک و اجرای جنبه‌های غیرمالی عملکرد دشوار است و باید برای مدیران ارشد شفاف گردد که مدیریت دانش باعث ایجاد مشارکت در رسیدن به موفقیت کسب و کار می‌شود.

بر اساس یافته‌های این پژوهش، سرمایه‌گذاری بر روی تمامی ابعاد مدیریت دانش در بازه‌های زمانی کوتاه مدت و میان مدت برای تمامی شرکت‌ها مقدور نیست و لازم است تا تأثیرگذارترین و مهمترین ابعاد مدیریت دانش که منجر به عملکرد نوآوری می‌شوند، شناسایی و در جهت بهبود آنها برنامه‌ریزی شود.

در پایان این پژوهش به این مهم اشاره می‌شود که ارتقای عملکرد از طریق به کاربردن دانش و درک چرایی حاصل می‌گردد و بدین ترتیب دانش حاصل از گزارش‌ها را در زیرساخت‌ها باید یکپارچه‌سازی کنند تا منجر به اثر بخشی این فعالیت‌ها گردد و انتقال دانش به صنعت صورت پذیرد.

این پژوهشگران اینگونه جمع‌بندی می‌کنند که به منظور افزایش توانمندی‌های پویای مدیریت دانش توسط شرکت، به میزان موفقیت یادگیری از فناوری‌های خارجی در شرکت اهمیت داده شود و تعاملات خود را با شرکت‌های دارای برند و سابقه‌ی موفق در این زمینه افزایش دهند. بهبود عملکرد، توانمندی و استقلال فنی شرکت نسبت به رقبا رصد شود و زمینه‌ی ارتقای یادگیری در سازمان افزایش یابد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد