Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه خوارزمی کرج که حاصل تلاش دانشگاه‌ ها، مراکز پژوهشی صنعتی، آموزش و پرورش و نهادهای دولتی است، تا 28 آذر ماه ادامه دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تیتریک، همزمان با هفته پژوهش نمایشگاه 400 طرح فناورانه از 25 آذر ماه در دانشگاه خوارزمی حصارک کرج به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نمایشگاه 170 غرفه دایر شده و در طول برگزاری این رویداد علمی 90 طرح جدید نیز رونمایی خواهد شد و علاقه مندان می توانند در 240 کارگاه دانشگاه خوارزمی شرکت کنند.    حسین بشارتی، پژوهشگر برتر جشنواره بین المللی خوارزمی و عضو هیئت علمی موسسه تحقیقاتی آب و خاک در افتتاحیه این نمایشگاه می گوید: متاسفانه پژوهش در کشور ما عمدتا دولتی و در قالب پایان نامه است و مشتری چندانی ندارد و علی رغم اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند راه برون رفت از مشکل پژوهش باشند، نگرانی هایی درباره کمی شدن این مراکز وجود دارد.      آنچه پژوهش در ایران از آن رنج می برد، جایگزینی مقاله محوری به جای مسئله محوری است، لذا از هر 600 الی 700 مقاله، یک مقاله به ثبت اختراع ختم می شود درحالیکه در کشورهای آلمان و ژاپن، از هر سه مقاله علمی – پژوهشی یک مقاله منجر به اختراع خواهد شد.    انتشار مقاله برای اثر بخشی به فضای پژوهشی در جامعه کافی نیست اما متاسفانه نخستین سوالی که در راستای ارتقا علمی پرسیده می شود میزان مقاله های منتشر شده است، درحالیکه آمار بالای مقاله به معنای رشد علمی کشور نخواهد بود زیرا کمتر از نیم درصد از تولید ناخالص داخلی صرف پژوهش می شود.     عبادالله کامکار معاون امور اقتصادی استانداری البرز رهایی از اقتصاد تک محصولی وابسته به نفت را در گرو توجه به پژوهش دانسته و می گوید: 3 هزار و 500 واحد تولیدی استان در جنگ اقتصادی علیه دشمن سهم بسزایی داشته و به نوعی ایثارگران عرصه نوین مقابله با تحریم هستند.      ایران لقمه چرب و نرمی برای دشمن در طول 40 سال بوده و همواره چشم طمع به کشور ما دوخته اند اما تحقیق و پژوهش در واحدهای تولیدی باعث شده است البرز در تولید داروی فاکتور 7 قطب دارویی کشور باشد.   هیچ تولید کننده ای نمی تواند ادعا کند که بدون نیاز به پژوهش، دانشگاه و نخبگان می تواند تولیدات خود را به بازارهای جهانی عرضه کند، اگر چه از پژوهشگران انتظار داریم در بازار کار نیاز تولید کننده را دریابند و برای بهبود بخشیدن به محصولات تلاش کنند.    رئیس دانشگاه خوارزمی به اعمال تحریم‌های جدید علیه کشور هم اشاره و تصریح کرد: اگر پی‌ریزی ما در حوزه دانش و پژوهش خوب باشد آسیب‌پذیری تحریم به حداقل خواهد رسید.     عزیزالله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی کرج به فراز و نشیب های 40 ساله انقلاب سلامی اشاره کرده و می گوید: دانشگاه های ایران از نهاد آموزشی در ابتدای انقلاب به دانشگاه های نسل سوم مبدل شده اند و امروز تکلیف ما عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی برای پرداختن به دردهای جامعه است.    دانشگاه باید در بطن جامعه و صنعت در بطن دانشگاه قرار گیرد و اگر پی‌ ریزی ما در حوزه دانش و پژوهش خوب باشد آسیب ‌پذیری تحریم به حداقل خواهد رسید.   شایان ذکر است نمایشگاه هفته پژوهش دانشگاه خوارزمی که حاصل تلاش دانشگاه‌ ها، مراکز پژوهشی صنعتی، آموزش و پرورش و نهادهای دولتی است، تا 28 آذر ماه و از ساعت 9 صبح الی 16 رهاورد یکساله خود را در عرصه علم، کارآفرینی و ایده‌ پردازی به نمایش می‌ گذارد.   در ادامه تصاویری از این نمایشگاه مشاهده خواهید کرد:   
 
        ستاره کردستانی      
انتهای پیام/ 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۶۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور